Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Borta bra, men hemma bäst!

Skrivet:    ·  Vardag och allt annat
Såhär fin blir man efter suttit i en buss i typ tusen miljader timmar!

Är äntligen hemma från Italien, eller ska inte säga äntligen för det var så himla underbart där! Alla som var med på resan var supertrevliga och vi var runt 17 ungdomar som var med.
Bussen åkte iväg till skidbacken kl. halv nio varje dag. Vi var på flera olika ställen och åkte, och jag kommer inte ihåg vad det hette. Bästa dagen måste nog vara när några utav ungdomarna hittade ett off pist ställe där ingen hade åkt, så vi åkte ner där. Sedan var vi tvungna att ta en backe som var skitlång och det tog minst en kvart att åka den, då det var flera uppförbackar som man fick klättra uppför typ.
Men vi fick inte nog av att åka off pist så vi bestämde oss för att åka där igen, vi hade ungefär bara två timmar på oss tills bussen skulle åka hemmåt så vi körde iväg rätt så fort till liftarna.
När vi väl var framme till backen kom en tjej på att vi skulle åka nerför off pisten och sedan klättra uppför en backa för att komma tillbaka. Då vi trode att det inte alls skulle bli så jobbigt bestämde vi oss för att göra så. Vi troddeockså att det skulle spara en massa tid!
Men vi hade helt fel då solen sken rakt på oss och backen var rätt brant ochrätt så lång. Det ungefär 15 min, och väl uppe var vi tvungna att säta oss i snön och vila i ungefär 5 min. Det var så himla kul, men ändå inte, haha!
 
Varje kväll började med middag vid restaurangen då alla ungdomar satt vid ett bord, efter det så samlades nästan alla och spelade kort hela kvällen. Och gud vad mysigt det var, detta gjorde vi varje kväll och jag tror inte jag spelat så mycket kort som jag gjort den här veckan!
 
I Lördags vaknade vi runt 7 och bussen gick runt halv nio - nio(kommer inte ihåg, haha) och idag kom vi hem runt 3! Bussresan var inte så jobbig då vi hade rätt så kul, och satte upp ett bord utav en filt och spelade kort och sedan sov jag rätt mycket.
 
Tråkigt nog blev hela familjen, utan jag sjuka så jag missade 2 skiddagar! Men det var helt okej. Sen har jag inte alls fotat något med kameran utan bara några mobilbilder, däremot tog pappa några foton så ska kolla igenom alla bilder och se om jag kan lägga upp  några!

Frågestund

Skrivet:    ·  Vardag och allt annat
Om jag får tillräckligt många frågor så svarar jag i ett videoinlägg! 

❥Happy Valentines Day

Skrivet:    ·  videobloggar och videos

Den här videon skulle laddas upp för flera timmar sen, men appen har inte funkat, så ja! :/

Svar på kommentarer!

Skrivet:    ·  Q/A
Svar: Vi kände inte att det var rätt, och vi är sånna olika bloggare. Även fast man kanske inte tänker så mycket på det, så vi bestände för att byta tillbaka!
Det är olika dag till dag. Jag kan göra ett separat inlägg på exakta produkter, men andvänder oftast foundation, concealer, ibland puder(beroende på vad för sort foundation jag andvänder), rouge och mascara.
Tack!! 
Svar: Den är från H&M! Tackar! :)

sjunde februari

Skrivet:    ·  Vardag och allt annat
Har inte något speciellt att skriva, men kollar just nu på film, och ska snart fixa Emmis design. 
Har inte heller gjort något speciellt idag så har inte så mycket att skriva. Kommer gå och lägga mig rätt tidigt idag, för är rätt så trött. Imorgon är det ju fredag, och jag har inga speciella planer om jag inte kommer på något att göra ikväll eller imorgon. På Lördag ska jag iväg på en filminspelning på Gustavsvik, den är typ i ungefär 3 timmar, så ska försöka fixa ett tidsinställt tills då.
Ni får ha det så bra så länge, kram

tips på filmer!

Skrivet:    ·  Tips
Publicerade det här inlägget på Janez, men kände för att publicera det här också. Nu när vi inte bloggar där längre!
Men dethär är ialafall tips på superbra filmer!!

Veckans blogg!

Skrivet:    ·  Tävlingar
Utser vinnare på Söndag!

restart

Skrivet:    ·  Vardag och allt annat
Jag och Olivia beslutade oss för att byta tillbaka, det varade inte så länge men jag och Olivia kände att det inte riktigt var rätt.
Som ni ser har jag också tagit bort alla mina inlägg, så det blir lite som en nystart och det känns jättebra! 
Så ja, nu är jag tillbaka här och jag hoppas att ni stannar!♥

Design